Antena Meniu Search
x

Un tronson de 6,3 kilometri din Autostrada București-Braşov, deschis circulației în prezența ministrului Lucian Bode

Un tronson de 6 kilometri din Autostrada București-Brasov va fi dat circulației, joi, în prezența ministrului Transporturilor Lucian Bode. Este vorba despre bucata construita intre Rasnov si Cristian.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.12.2020, 13:09

Un tronson de 6,3 kilometri din Autostrada București-Braşov, deschis circulației în prezența ministrului Lucian Bode
Un tronson de 6,3 kilometri din Autostrada București-Braşov, deschis circulației în prezența ministrului Lucian Bode - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere/ Facebook
  • Proiectul fost contractat încă din octombrie 2017, dar abia din luna mai 2019 se lucrează în teren.
  • „Ciotul” de autostradă, inclusiv drumul de legătură, începe și se termină în DN73 cu câte un sens giratoriu în fiecare capăt.

Tronsonul are 6,3 km de autostradă și 3,5 km de drum de legătură cu câte două benzi pe sens.

"Astazi, 17 decembrie 2020, ministrul Lucian Bode se va afla pe obiectivul de investii rutier Autostrada Bucuresti - Brasov, Tronson Comarnic - Brasov, Lot 2: sector Predeal - Cristian + racord, incepand cu ora 15", a transmis Ministerul Transporturilor.

„Ciotul” de autostradă, inclusiv drumul de legătură, începe și se termină în DN73 cu câte un sens giratoriu în fiecare capăt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tronson de 6,3 kilometri din Autostrada București-Braşov, deschis circulației în prezența ministrului Lucian Bode