Antena Meniu Search
x

Foto Un vasluian plecat la căutat de comori a dat peste cu totul altceva. Erau peste 100 de obiecte

Descoperire inedită făcută de un vasluian, care a plecat în căutare de comori. În loc de bani sau bijuterii, omul a dat peste un adevărat arsenal de război în pădurea dintre comunele Ferești și Dănești.

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 17:15

Peste 100 de obiecte au numărat reprezentanţii ISU Vaslui, chemaţi la faţa locului, datând din al Doilea Război Mondial.

A dat peste un adevărat arsenal de război 

„După ridicarea elementelor de muniție găsite de vasluian, pirotehniștii au delimitat un perimetru de siguranță și au verificat dacă pe acea suprafață mai sunt și alte proiectile. La finalizarea misiunii, pirotehniștii au ridicat 53 de focoase M3, 42 de cartușe (calibru 7, 92 mm), 17 tuburi de cartușe (calibru 7,92 mm), două focoase de aruncător și o grenadă de mână. Toate elementele de muniție descoperite și ridicate de pirotehniști au fost transportate într-un depozit, urmând a fi distruse la o dată ce va fi stabilită ulterior”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un vasluian plecat la căutat de comori a dat peste cu totul altceva. Erau peste 100 de obiecte