Antena Meniu Search
x

UNTOLD 2017. Momente UNICE în prima zi de festival! Tineri din toată lumea s-au adunat "în inima Ardealului" (GALERIE FOTO)

Clujul răsună pe ritmuri electronice, unde s-a dat startul la Untold 2017! Prima noapte a festivalului a fost un adevărat succes. Sute de mii de fani din toată lumea ai muzicii electronice au venit "în inima Ardealului" pentru a dansa pe muzica pusă de idolii lor!

Clujul răsună pe ritmuri electronice, unde s-a dat startul la Untold 2017! Prima noapte a festivalului a fost un adevărat succes. Sute de mii de fani din toată lumea ai muzicii electronice au venit "în inima Ardealului" pentru a dansa pe muzica pusă de idolii lor!

Mii de tineri români şi străini au trecut porţile festivalului. Hardwell, Dillon Francis şi Charli XCX au fost capete de afiş în prima zi a festivalului. Peste 40 de artişti au concertat pe cele 10 scene.

Festivalul sporeşte în fiecare an veniturile afaceriştilor din oraş, de la taximetrişti, la proprietarii de hoteluri sau terase. După primele două ediţii, profitul festivalului a fost undeva la 50 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » UNTOLD 2017. Momente UNICE în prima zi de festival! Tineri din toată lumea s-au adunat "în inima Ardealului" (GALERIE FOTO)