Antena Meniu Search
x

Video Untold 2023. Cine e românul care a uimit-o pe Bebe Rexha

Un român a uimit-o aseara pe Bebe Rexha dupa ce a dansat pe scena UNTOLD in fata unui stadion intreg. Alex Boariu a urcat pe scena chemat de cantareata americana din public, iar odata ajuns in fata tuturor, s-a dezlantuit.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.08.2023, 18:40

Vezi și

Miscarile de twerk, modul in care si-a miscat corpul dar si lipsa de inhibitii i-au adus aplauze din partea celor 95.000 de oameni de pe Cluj Arena. Alex Boariu este din Timisoara, dar de un an studiaza teatrul la Barcelona. Intr-un interviu acordat pentru Observator a declarat ca nu e prima data cand incearca sa ajunga pe scena unui festival, dar pana acum nu a fost ales. Aseara a avut noroc si a reusit sa o convinga pe Babe Rexha sa il cheme pe scena, inca de cand se afla in multime.

“Am mai trecut prin momente de genul, pentru ca am mai fost la concerte in care s-a intrebat daca e cineva care vrea sa urce pe scena, nu am fost ales niciodata. Si intotdeauna m-am gandit 'cum ar fi sa fiu eu, pentru ca stiu sa dansez, acum ca am fost in fata si am asteptat de la inceput, ceva in mine mi-a zis 'ridica mana si convinge-o sa mergi tu' si toti din jurul meu au fost convinsi sa arate spre mine si m-a ales pe mine si de atunci…un fel de transa, inca incerc sa imi amintesc cum a fost”, ne-a spus Alex Boariu.

Matematician de mic, Alex a fost pasionat dintotdeauna de dans. Olimpic la matematica si autor a doua carti, a dansat cu fiecare ocazie si de fiecare data cand timpul i-a permis. Acum este in vacanta, acasa la Timisoara, iar in toamna se va intoarce la Barcelona, unde studiaza teatrul. Spune ca este dispus sa renunte la tot daca i se va ivi ceva serios in acest domeniu, mai ales din partea artistei pe care a impresionat-o aseara pe scena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Untold 2023. Cine e românul care a uimit-o pe Bebe Rexha