Antena Meniu Search
x

Unui polițist din Olt i-au dispărut pistolul și muniția. Agentul a depus arma, iar a doua zi nu a mai găsit-o

Este anchetă la Poliția orașului Dragănești-Olt, după ce un polițist a rămas fără armă și muniție. Agentul ar fi depus pistolul la camera de armament, iar a doua zi nu a mai găsit-o.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 15:11

Unui polițist din Olt i-au dispărut pistolul și muniția. Agentul a depus arma, iar a doua zi nu a mai găsit-o - Facebook/arhiva

Potrivit IPJ Olt, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui agent din cadrul Postului de Poliție Văleni îi lipsește din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești-Olt armamentul și muniția. Din primele verificări, a rezultat că luni polițistul ar fi depus arma și muniția la camera de armament, iar a doua zi, când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția nu sunt în camera de armament.

"La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliției orașului Dragănești-Olt, s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că unui polițist din cadrul Postului de Poliție Văleni, îi lipsește, din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești-Olt, armamentul și muniția aferentă. Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., polițistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția aferentă, aflate în dotarea polițistului, nu se regăsesc în camera de armament", au transmis reprezentanții IPJ Olt. 

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "neglijență în serviciu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Unui polițist din Olt i-au dispărut pistolul și muniția. Agentul a depus arma, iar a doua zi nu a mai găsit-o