Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre muncitorii răniţi grav în explozia de la centrul de reciclare a murit, alţi doi vor fi transportaţi cu un avion militar la o clinică din Germania

Unul dintre muncitorii grav răniţi în explozia de ieri de la un centru de reciclare din Capitală a murit. Alţi doi pacienţi vor fi duşi mâine la un spital din Germania.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 24.07.2021, 20:27

Vezi și

Doi dintre pacienţii internaţi la Bagdasar Arsenie sunt în stare foarte gravă, au arsuri pe 70, respectiv 50 % din suprafaţa corpului. Alte două persoane sunt internate la Spitalul Floreasca cu arsuri, dar şi cu probleme pe căile aeriene.

Doi dintre răniţii din explozie, trimişi în Germania 

Cea de-a cincea persoană aflată în stare gravă a decedat din păcate în această după-amiază, după mai multe operaţii care au avut loc şi monitorizarea victimelor, medicii au decis transferul a doi dintre pacienţi cât mai urgent cu putinţă, iar autorităţile au căutat în ultimele 24 de ore locurile în spitalele de mari arşi din întreaga Europă, două locuri au fost găsite în Germania, aşadar o aeronavă de la Baza Aeriană 90 Otopeni a Ministerului Apărării Naţionale va decola mâine în prima parte a zilei cu două dintre victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Unul dintre muncitorii răniţi grav în explozia de la centrul de reciclare a murit, alţi doi vor fi transportaţi cu un avion militar la o clinică din Germania