Antena Meniu Search
x

Furtunile au lovit cu violență în România. Pagube serioase în mai multe județe

De mai bine de 24 de ore, furtunile au provocat probleme serioase în mai multe localități ale țări. Vijeliile au smuls copaci, acoperișuri, s-au produs inundații. În unele localități, pagubele sunt considerabile.

De mai bine de 24 de ore, furtunile au provocat probleme serioase în mai multe localități ale țări. Vijeliile au smuls copaci, acoperișuri, s-au produs inundații. În unele localități, pagubele sunt considerabile.

În Brașov, circulația feroviară în apropierea localității Deda a fost blocată temporar de copacii doborâți de furtună, care au rupt cablurile electrice sau au căzut chiar pe linia ferată.

În Hunedoara și Mureș s-au înregistrat, de asemenea, pagube din cauza vijeliilor. În Petroșani, bucăți din acoperișul unei piețe au fost desprinse și au avariat câteva mașini. În Târgu Mureș furtuna a smuls peste 10 copaci, care au provocat distrugeri unor clădiri, inclusiv Spitalului TBC.

În București, a plouat timp de mai multe ore. Meteorologii au prelungit codul portocaliu de furtună până la miezul nopții.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Teleorman, o furtună puternică a rupt copaci, a smuls acoperișuri, a blocat drumuri și a avariat mașini,, în zona localităților Islaz și Turnu Măgurele.

Nu mai puțin de 25 de apeluri la 112 au fost înregistrate, până acum, cu privire la situațiile de urgență generate de vijelie! 

La Turnu Măgurele, un acoperiș a fost luat de vânt, pompierii intervenind cu o autospecială pentru degajarea acestuia de pe carosabil.

Un copac căzut între Mavrodin și Călinești, ce bloca drumul, a fost îndepărtat de SVSU.

Mai mulți copaci au căzut pe carosabil în orașul Alexandria.

Pe strada 1 Mai din Alexandria, un acoperiș a fost luat de vânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Furtunile au lovit cu violență în România. Pagube serioase în mai multe județe