Antena Meniu Search
x

Video Urmărire ca-n filme lângă Timișoara: Momentul în polițiștii deschid focul pentru a prinde 5 fugari. Mașina lor, distrusă în timpul cursei nebune

O urmărire ca în filme a avut loc vineri seara, în localitatea Giroc din județul Timiș. Șoferul unui autoturism cu plăcuțe de Ungaria, în care se mai aflau patru persoane, nu a oprit la semnalele polițiștilor și a decis să gonească pe străzi și câmpuri. După 20 de minute de urmărire dramatică, autoturismul în care se aflau cei cinci tineri, vizibil avariat, s-a oprit într-un copac. Cei cinci tineri au continuat să fugă de agenți, în ciuda faptului că oamenii legii au deschis focul în plan vertical. Trei dintre ei au fost prinși.

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 18:13

Vezi și

A fost nebunie lângă Timișoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dupa ce șoferul unui autoturism a refuzat să oprească la un filtru al Poliției Rutiere în Giroc.

"În data de 28.01.2022, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe raza localității Giroc, din județul Timiș, unui autoturism ce avea aplicate plăcuțele cu număr de înmatriculare eliberate de autoritățile din Ungaria. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi de pe raza localității, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat și un echipaj din cadrul Postului de Poliție Giroc", a transmis IPJ Timiș.

Mașina, cu anvelopele rupte, s-a oprit într-un copac

La un moment dat, pe strada Aleea cu Plopi din localitatea Giroc, conducătorul autoturismului, din cauza defecțiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cat si pe câmpurile din localitatea, a încetinit și toți cei 5 ocupanți au sărit din autovehiculul care și-a continuat deplasarea și s-a oprit într-un copac din afara părții carosabile. 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au pornit în urmărirea acestora, executând 2 focuri în plan vertical cu armamentul din dotare, continuându-se urmărirea persoanelor în cauză și reușindu-se identificarea a trei dintre acestea, (3 barbați de 15, 18 și 21 de ani) pasageri în autoturism, la etajul unui imobil în construcții.

Șofer încă nu a fost prins

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere " și "conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare", cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto și a altor două persoane implicate, stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, au precizat polițiștii din Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Urmărire ca-n filme lângă Timișoara: Momentul în polițiștii deschid focul pentru a prinde 5 fugari. Mașina lor, distrusă în timpul cursei nebune