Antena Meniu Search
x

URMĂRIRE ca-n filme pe DN17. Un copil a GONIT cu mașina părinților zeci de kilometri, cu poliţia după el! Aventura a avut un final NEAŞTEPTAT

Urmărire demnă de filmele de acţiune, aseară, pe DN17! Protagoniştii au fost un băiat de 14 ani şi trei echipaje de poliţie.

Urmărire demnă de filmele de acţiune, aseară, pe DN17! Protagoniştii au fost un băiat de 14 ani şi trei echipaje de poliţie.

Potrivit bistriteanul.ro, adolescentul teribilist a furat maşina părinţilor şi a pornit la plimbare. Poliţiştilor care făceau un filtru în comuna Șieu-Măgheruș li s-a părut suspect vehiculul aşa că au vrut să-l oprească pe "şofer" pentru un control. Băiatul însă nu a oprit la semnalele agenţilor, continuându-și drumul.

A reușit să ajungă până în Beclean, unde a întors, iar din Beclean a ajuns tocmai în Bistrița, cu trei echipaje de poliție după el. 

S-a oprit abia în sensul giratoriu din Subcetate, pe care l-a luat din plin. Din fericire, adolescentul nu a fost rănit în urma impactului.

Presa locală scrie că băiatul era singur în autoturism. 

„Un autoturism nu a oprit semnalul polițiștilor, fiind urmărit. Din verificările ulterioare a rezultat faptul că autoturismul era condus de un minor de 14 ani din localitatea Livezile.

Într-un sens giratoriu nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani din Sângeorz-Băi colizionându-l. Din accident un rezultat doar pagube materiale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal, pentru conducere fără permis. Deocamdată nu se știe dacă acesta va răspunde pentru faptele sale, având în vedere faptul că are doar 14 ani. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » URMĂRIRE ca-n filme pe DN17. Un copil a GONIT cu mașina părinților zeci de kilometri, cu poliţia după el! Aventura a avut un final NEAŞTEPTAT