Antena Meniu Search
x

Galerie foto Urmărire cu focuri de armă în București. Un şofer drogat şi fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Un șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a fost urmărit prin București de mai mai multe echipaje. Pentru blocarea sa, un polițist a tras mai multe focuri de armă.

de Redactia Observator

la 17.04.2022, 17:23

Potrivit Poliției, duminică, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secției 24 au observat un autoturism care a încercat să-i evite. Ei au efectuat semnalul de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase. Deoarece șoferul nu s-a conformat și a accelerat, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând și sprijinul altor echipaje.

Şoferul drogat şi fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

În timpul urmăririi, un polițist din cadrul Secției 19 a utilizat armamentul din dotare. El a tras mai multe focuri în aer și, ulterior, asupra pneurilor, reușind astfel blocarea autoturismului în județul Ilfov. În autoturismul urmărit, alături de șofer se mai aflau trei persoane.

''Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 24, fiind conduse la audieri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice'', au explicat polițiștii.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul are ''suspendată exercitarea dreptului de a conduce''. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Urmărire cu focuri de armă în București. Un şofer drogat şi fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor