Antena Meniu Search
x

Video Urmărire cu focuri de armă la graniţa cu Ucraina. Contrabandiştii de ţigări au reuşit să scape după ce au sărit în Tisa

S-au tras focuri de armă luni seară la graniţa cu Ucraina, pentru a opri un grup de contrabandişti de ţigări. Acţiunea poliţiştilor de frontieră a fost însă în zadar. Contrabandiştii au reuşit să fugă, după ce au sărit în apa râului Tisa şi s-au întors pe teritoriul Ucrainei. Au lăsat în urmă peste 16.000 de pachete cu ţigări. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 15.06.2021, 14:57

Vezi și

Imediat după incident, autorităţile din România au anunţat autorităţile din Ucraina pentru a face verificări la comun pentru identificarea bărbaţilor care au fugit înapoi pe teritoriul Ucrainei. Incidentul a avut loc în localitatea Teceul Mic, din judeţul Maramureş.

În momentul în care poliţiştii i-au observat pe bărbaţi transportând pachetele voluminoase, i-au somat iniţial, dar aceştia nu s-au oprit. Atunci au fost obligaţi să tragă patru focuri de armă, au sărit în apă şi au trecut înapoi în Ucraina. Dacă ţigările ajungeau pe piaţa neagră, acestea valorau aproximativ 193.000 de lei. A fost deschis şi un dosar penal de contrabandă şi de trecere ilegala de frontieră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Urmărire cu focuri de armă la graniţa cu Ucraina. Contrabandiştii de ţigări au reuşit să scape după ce au sărit în Tisa