Antena Meniu Search
x

Ursoaică cu trei pui, pe străzile din Buşteni. Un bărbat le blochează calea, ignorând total pericolul (Video)

O ursoaică și puii ei au coborât pe străzile din Bușteni și a fost nevoie de intevenția jandarmilor ca animalele să fie alungate din calea oamenilor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.06.2020, 10:57

O ursoaică cu trei pui cauta mancare pe străzile din Buşteni
O ursoaică cu trei pui cauta mancare pe străzile din Buşteni - Facebook captura video
  • O ursoaică și puii ei au fost filmați pe străzile din Bușteni.
  • Jandarmii au alungat animalele în pădure cu ajutorul semnalelor acustice si luminoase.

Jandarmii prahoveni au folosit semnalele acustice si luminoase și au încercat să îndepărteze animalele de zonele locuite, însă s-au lovit de inconștiența unor persoane care, ignorând total pericolul, s-au apropiat cât au putut de mult de ursoaica speriată și cei trei pui ai ei.

Mai mult, la un moment dat, un bărbat le blochează calea animalelor speriate, iar jandarmii sunt auziți cum le cer oamenilor să se îndepărteze și să intre în curți.

Autoritățile recomandă cetatenilor să apeleze numarul unic de urgenta 112 cand constata prezenta animalelor salbatice in zona asezarilor umane, deoarece acestea pot reprezenta un pericol. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ursoaică cu trei pui, pe străzile din Buşteni. Un bărbat le blochează calea, ignorând total pericolul (Video)