Antena Meniu Search
x

Valeriu Gheorghiță, despre litoral: Oamenii stau unii lângă alţii şi nu se respectă măsurile de prevenție

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiță a spus vineri, la Vama Veche, unde participă la campania de vaccinare, că litoralul este o zonă în care oamenii stau unii lângă alții și nu se respectă măsurile de prevenție.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 23:10

Valeriu Gheorghiță, despre litoral: Oamenii stau unii lângă alţii şi nu se respectă măsurile de prevenție - Hepta/Mediafax/Marian_Ilie

Valeriu Gheorghița a declarat la Vama Veche că varianta Delta a devenit dominantă la nivel european.

„Se extinde foarte uşor acolo unde numărul de persoane este foarte mare, unde nu se respectă măsurile de prevenţie, unde aglomeraţia este la ea acasă. Litoralul este o zonă în care oamenii stau unii lângă alţii şi nu se respectă măsurile de prevenţie, este o realitate, este evident acest lucru şi tocmai de aceea atragem atenţia să fim vigilenţi pentru a preveni eventualele îmbolnăviri din perioada următoare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, potrivit Mediafax.

Coordonatorul campaniei de vaccinare susține că este bine ca oamenii să își încarce în această perioadă bateriile, însă să nu uite că pandemia nu a trecut.

Pandemia nu a trecut

„E perioada de concedii, toată lumea a aşteptat această etapă de relaxare. Este foarte bine ca oamenii să se bucure, să îşi încarce bateriile, însă trebuie să nu uităm că pandemia nu a trecut din păcate. Cred că avem maturitatea necesară încât să înţelegem că lucrurile nu pot evolua într-o direcţie bună fără să ne implicăm cu toţii în acest sens, tocmai de aceea atragem atenţia asupra respectării măsurilor de prevenţie şi asupra vaccinării”, a mai spus Gheorghiță.

Acesta a participat vineri seara la o campanie de vaccinare a turiștilor din Vama Veche, cu vaccin produs de PfizerBioNTech și Johnson&Johnson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Valeriu Gheorghiță, despre litoral: Oamenii stau unii lângă alţii şi nu se respectă măsurile de prevenție