Antena Meniu Search
x

Concertul lui Vali Vijelie stricat cu sirene, mașini de poliție și amenzi, pe litoral (Video)

Un concert susținut de interpretul Vali Vijelie în Mamaia Sat, a fost întrerupt de intervenția promptă a polițiștilor, după ce în fața localului în care acesta cânta s-au strâns foarte multe persoane. Polițiștii au intervenit cu girofarele și semnale acustice pentru a dispersa privitorii, informează autoritățile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.08.2020, 10:39

Vezi și
  • Mulțimea a fost dispersată cu girofarele și semnalele acustice
  • Vali Vijelie a fost amendat

De asemenea, Vali Vijelie a fost amendat cu 1.000 de lei, iar administratorul societății cu 2.500 de lei, pentru ca a dat muzica la un volum foarte mare.

"Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat. Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor. De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare", se arată în comunicatul Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Concertul lui Vali Vijelie stricat cu sirene, mașini de poliție și amenzi, pe litoral (Video)