Antena Meniu Search
x

Român pândea noaptea fete pe o plajă din Sicilia şi le abuza. A fost prins, după ce 2 fete l-au bătut (Video)

Vasile Bacău, un român în vârstă de 39 de ani, care pretindea că este carabiner, a fost arestat de autorităţile italiene după ce a încercat să abuzeze două tinere pe plaja siciliană din Sciacca.

Vasile Bacau, roman arestat în Italia dupa ce a fost batut de victimele sale
Roman care se dadea carabiner arestat in Italia dupa ce a incercat sa abuzeze 2 fete - grandangoloagrigento.it

Vasile Bacău, un român în vârstă de 39 de ani, care pretindea că este carabiner, a fost arestat de autorităţile italiene după ce a încercat să abuzeze două tinere pe plaja siciliană din Sciacca.

Cercetările au relevat faptul că Vasile obişnuia să pândească fete noaptea pe plajă şi, înarmat cu o lanternă puternică şi un baston de poliţist, se năpustea asupra victimelor băgându-le lanterna în ochi şi spunându-le că este poliţist şi dacă nu fac ce spune el vor ajunge la închisoare.

Vasile patrula plaja în căutarea victimelor

Presa italiană precizează că, pe plaja respectivă, tinerii obişnuiesc să iasă la ore târzii şi să consume alcool, iar Vasile a profitat din plin de acest lucru.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, lui Vasile Bacău i s-a înfundat noaptea trecută, când, pe plaja din Sciacca a încercat să abuzeze 2 tinere de 18 şi 19 ani în acelaşi mod. Potrivit declaraţiilor celor două fete, bărbatul s-a apropiat de ele şi le-a pus fascicolul de lumină în ochi, spunând că este carabiner şi spunându-le că nu au voie să consume alcool. Apoi şi-a dat pantalonii jos şi a tras-o spre el, pe una dintre ele, de cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românul a fost bătut de victime

Cele două fete nu s-au lăsat intimidate şi au ripostat imediat, aplicându-i mai multe lovituri şi punându-l rapid jos, după care au fugit imediat la poliţie. 

În scurt timp, Vasile Bacau a fost prins de carabineri în apropierea plajei, fiind reţinut şi acuzat de agresiune sexuală și vătămare corporală. În faţa judecătorilor şi a probelor prezentate de poliţişti, românul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv, aflându-se în prezent în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Român pândea noaptea fete pe o plajă din Sicilia şi le abuza. A fost prins, după ce 2 fete l-au bătut (Video)