Antena Meniu Search
x

Vasluian consumat de dorul soției și al copiilor, plecați la muncă în străinătate, lasă un bilet și se aruncă în fața trenului

Consumat de dorul copiilor și al soției, toți plecați să muncească în străinătate, în căutarea unui trai mai bun, capul unei familii din Bârlad a cedat dorului de soție și de copii.

Consumat de dorul copiilor și al soției, toți plecați să muncească în străinătate, în căutarea unui trai mai bun, capul unei familii din Bârlad a cedat dorului de soție și de copii.

Lipsa familiei a fost atât de cruntă pentru el, iar dorul atât de mistuitot, încât bârlădeanul a considerat că nu mai poate să trăiască fără ei.

A scris un bilet de adio și s-a aruncat în fața trenului

Astfel, el a scris un bilet de adio, dupa care a mers in statia CFR si s-a aruncat in fata unui tren care iesea din gara.

Pe acelaşi subiect

Potrivit politistilor care au efectuat cercetari la fata locului, barladeanul a fost lovit de locomotiva garniturii InterRegio 1662 care circula pe ruta Iasi – Bucuresti Nord, dar nu a murit. 

Din fericire, trenul nu prinsese viteza, asa ca mecanicul a putut frana imediat. Desi sinucigasul a ramas captiv sub locomotiva, nu a fost calcat de rotile garniturii.

Rămas fără familie, internat și la Psihiatrie

Ca urmare, s-a ales cu leziuni care nu i-au pus viata in pericol. Odata ce pompierii barladeni de la Descarcerare au reusit sa-l elibereze, l-au predat echipajului medical de pe ambulanta, care l-a transportat la Compartimentul de Primire Urgente. 

„In prezent, pacientul este internat la Psihiatrie. Din fericire pentru el, tentativa de suicid s-a soldat numai cu o plaga contuza care a necesitat sutura chirurgicala. Nu a avut leziuni intracraniene sau traiecte de fractura, dar evident ca tentativa de suicid este urgenta majora in Psihiatrie, asa ca a fost internat acolo", precizează oficialii spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vasluian consumat de dorul soției și al copiilor, plecați la muncă în străinătate, lasă un bilet și se aruncă în fața trenului