Antena Meniu Search
x

Vedetele Antenei 1 au luat parte la cursa "Wings for Life"

Sute de oameni au alergat pentru cei ţintuiţi în scaunul cu rotile. La cursa "Wings for Life" au participat tineri energici, sportivi, dar şi vedete

Vezi și

Sute de oameni au alergat pentru cei ţintuiţi în scaunul cu rotile. La cursa "Wings for Life" au participat tineri energici, sportivi, dar şi vedete

 Maratonul a luat startul cu mult entuziasm. Iar printre cei care au alergat pentru un scop nobil s-au strecurat şi vedete. Mihaela Rădulescu a venit pentru acest eveniment tocmai de la Monaco. "Am fost foarte emoţionată pe traseu. Cred că şi de asta am uitat că am obosit la un momendat. Am făcut ceva ce nu aş fi crezut despre mine, adică 8,5 kilometri. Mi se pare un record halucinant pentru mine care nu sunt o alergătoare, nu mă antrenez pentru alergat", a declarat aceasta.

Cu ea a alergat şi Dani Oţil, doar că el nu s-a oprit după opt kilometri. "Mi-am propus 15. În sufletul meu am zis că fac 17. Când am văzut că nu vine maşina nici la 18 am trecut e 20 şi jumătate, aproape 21".

La cursa "Wings for Life" a participat şi prezentatorul Observatorului, Daniel Osmanovici. "A fost absolut minunat, dar din păcate m-am oprit la 19 kilometri şi 870 de metri. Sunt un pic obosit, am prea puţine ore de somn, dar astea sunt detalii tehnice. M-am bucurat foarte tare".

La fel şi chef Hadad. "A fost bine. Am alergat şapte kilometri. Am vrut să alerg 10, 12, dar microbuzul a fost în spatele meu şi a zis, Joseph, şapte kilometri sunt de ajuns. Hai urcă!", a povestit simpaticul jurat.

Cursa n-a avut o linie de sosire. Iar numărul de kilometri parcurşi de fiecare participant n-a contat. Scopul evenimentului - banii strânşi pentru o cauză nobilă.

Evenimentul s-a desfăşurat simultan în peste 30 de ţări din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Vedetele Antenei 1 au luat parte la cursa "Wings for Life"