Antena Meniu Search
x

Poliția Constanța, verificări după declarația lui Vali Vijelie, în urma petrecerii din Năvodari

Poliția din Constanța va face verificări în urma afirmațiilor făcute de Vali Vijelie, că ar fi băut un șpriț cu un șef de poliție, la petrecerea din weekend de la Năvodari, încheiată cu amenzi.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 21:54

Poliția Constanța, verificări după ce Vali Vijelie a spus că ar fi băut "un șpriț" cu un șef de poliție
Vali Vijelie, declarații contradictorii după o petrecere pe litoral - Facebook / Vali Vijelie
  • Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța anunță verificări după declarația lui Vijelie
  • Cântărețul și-a retras apoi cuvintele, susținând că au fost "în spirit de glumă"

Declarația controversată a lui Vali Vijelie a fost făcută zilele trecute, după petrecerea de la mare, când echipajele de poliție au intervenit pentru a-i pune capăt, pentru că nu respecta regulile de protecție.

"Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400 (n.r. de oameni). La cealaltă terasă am ocupat și acolo locurile. Și pe stradă s-au strâns fără număr. Unde-i vina mea? (...) Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da’ o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț", a spus cântărețul la o emisiune tv.

Contactat ulterior de Libertatea, Vijelie și-a retras declarația și a susținut în schimb că a fost doar o glumă.

"Nu, era un spirit de glumă. Nu, nu, nu! Nicidecum nu avea cum să fie la concertul acela, era un spirit de glumă, nu avea cum să fie adevărat. (...) Dacă era să fie, mai venea Poliția? Era un spirit de glumă, la un reality show. Nici nu îl cunosc. Iar eu nu beau de felul meu", a susținut Vali Vijelie, potrivit sursei citate.

Verificări la Poliția Constanța, după declarațiile lui Vijelie

În ciuda dezmințirii făcute de Vali Vijelie, Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, a spus că vor fi demarate verificări în acest caz.

"Cu siguranță, la nivelul instituției noastre se vor face verificări cu privire la declarația interpretului muzical", a spus Gavriloaie pentru Libertatea. 

În urma petrecerii din weekend de la Năvodari, Vali Vijelie a fost amendat de polițiști cu 1000 de lei.

Trimite-ne imagini sau informații

Dacă aveți imagini sau informații care să confirme declarațiile inițiale ale lui Vali Vijelie despre prezența unui șef de poliție la petrecerea din Năvodari, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook, pe email [email protected] sau pe numărul de Whatsapp al redacției Observator, 0722.699.800.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliția Constanța, verificări după declarația lui Vali Vijelie, în urma petrecerii din Năvodari