Antena Meniu Search
x

Veşti bune! De mâine vremea va fi mai blândă

De mâine vremea se va încălzi semnificativ în toată ţara. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 - 18 grade pe litoral şi 23 - 24 de grade, local, în toate zonele de câmpie şi podiş.

 Totuşi, mâine noapte nu vom scăpa de ploi. Înnorările se vor accentua în jumătatea de sud-vest a ţării, iar în Banat şi în Oltenia pe arii extinse vor fi averse însoţite de descărcari electrice, cumulându-se local cantităţi de apă de 15 - 20 l/mp. Temperaturile minime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade.

Marţi vremea va fi cu mult mai frumoasă. Mai exact, în cea mai mare parte a ţării va fi mai cald decât în mod obişnuit pentru această perioadă, cu maxime termice între 16 şi 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, când vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, local în nord-vestul ţării, în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi posibile cantităţi de apă de peste 10...15 l/mp. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 13 grade.

Şi în Bucureşti vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade.

sursă: Mediafax

foto: thepicturebook.wordpress.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Veşti bune! De mâine vremea va fi mai blândă