Antena Meniu Search
x

Veşti proaste pentru bugetari. Se anunţă CONCEDIERI! "Din 100 de angajaţi, nu muncesc mai mult de 60-70. Ceilalţi stau pe internet!" (VIDEO)

Veşti proaste pentru bugetari. ALDE le cere liderilor PSD să dea afară bugetari pentru că sunt prea mulţi şi reprezintă o povară pentru bugetul de stat.

Veşti proaste pentru bugetari. ALDE le cere liderilor PSD să dea afară bugetari pentru că sunt prea mulţi şi reprezintă o povară pentru bugetul de stat. Daniel Chiţoiu spune că în orice instituţie publică, din 100 de angajaţi, muncesc cel mult 60, iar ceilalţi stau pe Internet.

Daniel Chiţoiu este de părere că ar trebui limitate sau reduse cheltuielile de personal în sistemul bugetar, iar sumele economisite să fie redirecţionate către investiţii.

O altă sursă de economisire ar fi, în opinia secretarului general al ALDE, achiziţiile centralizate în domeniul cheltuielilor materiale.

“Toate instituţiile publice (au un număr supradimensionat de personal – n..r). Dacă mergem în orice instituţie publică la nivel central, vă spun eu că, din 100 de angajaţi, efectiv nu muncesc mai mult de 60-70. Restul, pe internet. Deci există spaţiu de reducere a numărului de personal în orice instituţie. Trebuie făcut un audit de către fiecare ordonator principal de credite pe instituţiile centrale şi din subordine şi în mod cert se poate reduce numărul de personal din instituţiile bugetare“, a declarat secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Veşti proaste pentru bugetari. Se anunţă CONCEDIERI! "Din 100 de angajaţi, nu muncesc mai mult de 60-70. Ceilalţi stau pe internet!" (VIDEO)