Antena Meniu Search
x

Veşti triste pentru fanii lui Schumacher! Ultimele noutăţi despre starea pilotului

În ultima perioadă, informaţiile legate de starea de sănătate a pilotului de Formula 1 au lipsit, iar fanii aşteptau cu nerăbdare o veste

În ultima perioadă, informaţiile legate de starea de sănătate a pilotului de Formula 1 au lipsit, iar fanii aşteptau cu nerăbdare o veste

Publicaţia Bild a făcut publice cele mai noi date despre Michael Schumacher conform cărora acesta nu a fost încă mutat din spitalul de la Grenoble. "Au trecut 131 de zile de la accident, iar ultimul mesaj din partea managerului său a fost pe 5 aprilie. Putem doar presupune că face progrese, dar ceea ce vă putem spune sigur e că Schumi n-a fost mutat într-o clinică de recuperare şi că se află în continuare la Grenoble".

Dacă la începutul lunii aprilie, managerul pilotului, Sabine Kehm, a anunţat că sportivul face progrese şi dă semne de trezire din comă, în ultima perioadă nu a mai fost făcut public niciun fel de mesaj.

Amintim că pe 29 decembrie 2013, Schumacher a suferit un groaznic accident la schi, în urma căruia a fost indus în comă, din care încă n-a reuşit să fie trezit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Veşti triste pentru fanii lui Schumacher! Ultimele noutăţi despre starea pilotului