Antena Meniu Search
x

Video Veterinar surprins când oprește ambulanța și abandonează un cățel pe un câmp, în Timiș. A fost amendat pe loc de polițiști

Un medic veterinar a fost amendat cu 1.500 de lei după ce polițiștii l-au surprins în timp ce abandonează un cățel, pe un câmp din Timiș. Patrupedul a fost gonit chiar din amublanța în care ar fi trebuit îngrijit.

de Redactia Observator

la 11.08.2023 , 08:48

"Astăzi, o ambulanță veterinară care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atenția agenților Poliției Locale Ghiroda, care urmăreau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurtă, iar în urma mașinii a ieșit acest cățel abandonat în câmp, chiar de către medicul veterinar care trebuia să aibă grijă de el. În nici 5 minute, medicul a fost sunat chiar pe numărul marcat pe ambulanță. Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei și obligat să se întoarcă la fața locului pentru a recupera patrupedul", au transmis reprezentanții Poliției.

"Atragem atenția, prin această informare, că descurajăm ferm acest tip de comportament, care din păcate reprezintă o formă de cruzime tot mai întâlnită în țara noastră. Adoptați, sterilizați și aveți grijă de animale!", au îndemnat polițiștii dim Timiș.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Veterinar surprins când oprește ambulanța și abandonează un cățel pe un câmp, în Timiș. A fost amendat pe loc de polițiști