Antena Meniu Search
x

Viaţa chiar BATE filmul! Şi-a găsit familia după 37 de ani

Membrii unei familii din China a trăit cele mai emoţionante momente din viaţa lor. După 37 de ani, Jiang Ai-wu şi-a găsit părinţii. Femeia s-a pierdut când avea doar 6 ani.

 Membrii unei familii din China a trăit cele mai emoţionante momente din viaţa lor. După 37 de ani, Jiang Ai-wu şi-a găsit părinţii. Femeia s-a pierdut când avea doar 6 ani.

În timp ce călătorea cu părinţii, ea a ajuns într-un alt tren. A încercat să găsească drumul spre casă, dar mai rău a făcut. Într-un final a ajuns într-un oraş aflat la peste 700 de kilometri distanţă de locuinţa sa.

Nu aveam idee că nu sunt pe drumul cel bun. Am luat trenul greşit, şi apoi altul greşit şi tot aşa. Cu cât încercam mai tare să ajung acasă cu atât mă îndepărtam”, a declarat femeia printre lacrimi.

În acest timp, părinţii o căutau disperaţi. Ju Yeh, mama femeii a declarat: “Eram disperaţi. Am mers la poliţie, am căutat în oraş, am mers în toate gările şi staţiile de autobus dar nu am reuşit să o găsim.”

Jiang Ai-wu a reuşit să îşi găsească familia după ce a apelat la un site al persoanelor dispărate. Un an de zile a căutat informaţii despre rudele ei dar nu s-a dat bătută.

“Nu mi-a venit să cred când am ridicat receptorul şi la telefon mă întreba cineva dacă am avut o fiică pierdută”, a declarat mama femeii.

O poveste similară a avut loc şi în India, acum doi ani. Saroo Brierley si-a regasit familia dupa 25 de ani folosind Google Earth. El a adormit intr-un tren si s-a trezit in Calcutta, la peste 1.000 de kilometri departare de casa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Viaţa chiar BATE filmul! Şi-a găsit familia după 37 de ani