Antena Meniu Search
x

„Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!” Un tată de 31 de ani din Bihor, găsit spânzurat într-o pădure

Tragedie într-o familie din Bihor, după ce capul familiei a fost găsit spânzurat într-o pădure. Bărbatul, tată a doi copii, din care unul grav bolnav, îi spusese soţiei intenţia de a-şi încheia socotelile cu viaţa. La scurt timp după mărturisire, omul a plecat de acasă.

de Monica Palade

la 07.05.2022, 18:28

„Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!” Un tată de 31 de ani din Bihor, găsit spânzurat într-o pădure

Speriată, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. Oamenii legii au început să-l caute și l-au găsit, într-un final, spânzurat, în pădurea din Cihei.

„Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!”

„Bărbatul a fost identificat ca fiind o persoană în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Cihei. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni, dar cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei”, a declarat sâmbătă pentru Bihoreanul Ioana Lascău, ofițer de presă al Poliției Bihor.

„Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!”, a fost mesajul postat de soţia bărbatului la scurt timp după ce a aflat că partenerul său de viaţă este mort.

Perechea avea doi copii mici, dintre care unul bolnav. Din 2019, cei doi soți au început să strângă banii necesari pentru tratamente, copilul fiind diagnosticat atunci cu anevrism de venă Galeni, hidrocefalie operată cu șunt, malformație arterio venoasă, epilepsie, tetrapareză flască, retard psihomotor sever, chisturi multiple cerebrale și edem cerebral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » „Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!” Un tată de 31 de ani din Bihor, găsit spânzurat într-o pădure