Antena Meniu Search
x

Viaţa unei românce nevinovate, distrusă de poliţiştii britanici. Petruţa a născut în puşcărie, apoi i-au dat drumul din lipsă de probe (Video)

Boşoancă Petruţa Cristina, o româncă în vârstă de 25 de ani, are o poveste de viaţă cel puţin dramatică. Tânăra, victima unui caz halucinant, o eroare uriaşă.

Boşoancă Petruţa Cristina, o româncă în vârstă de 25 de ani, are o poveste de viaţă cel puţin dramatică.

Tânăra a fost victima unui caz în care nu avea absolut nicio implicare, o eroare halucinantă, şi a rămas cu sechele grave în urma tratamentului la care a fost supusă de justiţia britanică.

Până şi judecătorii care au analizat cazul au condamnat public erorile comise de poliție în ceea ce o priveşte pe românca Boşoancă Petruţa Cristina, informează presa britanică.

Reținută fără probe de autorităţile britanice timp de peste un an, Petruţa speră că cineva va fi pedepsit pentru greşelile poliţiştilor care i-au distrus viaţa. 

Mai mult, românca a fost obligată să nască în puşcărie, fiind gravidă în momentul reţinerii şi i-au fost interzise vizitele de orice fel.

Viaţa unei românce nevinovate, distrusă de poliţiştii britanici. Petruţa a născut în puşcărie, apoi i-au dat drumul din lipsă de probe (Video)

Procesul Petruţei Cristina Boşoancă, care a avut legătură cu acuzații de trafic și prostituție, a fost oprit, după ce dovezile au pus la îndoială povestea reclamantului, statul britanic.

Judecătorul Gregory Perrins, magistratul care a primit cazul spre analizare, a spus că s-au făcut "greşeli halucinante" în cazul româncei. Petruţa, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată în decembrie 2016 și a fost eliberată acum 2 zile din arestul poliţiei din Bronzefield.

Petruţa nu a impresionat pe nimeni atunci când, în mod repetat, a insistat asupra faptului că nu era vinovată și că are toate dovezile în acest sens. 

Viaţa unei românce nevinovate, distrusă de poliţiştii britanici. Petruţa a născut în puşcărie, apoi i-au dat drumul din lipsă de probe (Video)"Știam de la început că sunt nevinovată, că trebuie să fie vreo greşeală şi mă aşteptam să-mi dea drumul repede. Nu s-a întâmplat asta, nu m-a băgat nimeni în seamă", a spus Petruţa.

"Toți erau nişte incompetenți", a adăugat ea. "M-au ținut departe de familia mea, de fiul meu", a declarat românca pentru presa britanică.

Abia după ce judecătorul a decis că românca e nevinovată, un procuror senior a cerut scuze instanței și a declarat că tratarea cazului Petruţei de către poliţie a fost una "sub standard".

Judecătorul a concluzionat că Petruţa a fost victima uneia dintre "cele mai grave nereguli și necesită explicații suplimentare". Judecătorul a precizat că va cere deschiderea unui dosar penal în cazul erorii monstruoase la adresa Petruţei Boşoancă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Viaţa unei românce nevinovate, distrusă de poliţiştii britanici. Petruţa a născut în puşcărie, apoi i-au dat drumul din lipsă de probe (Video)