Antena Meniu Search
x

Vicepremierul Dan Barna a devenit tată pentru prima dată. Politicianul a postat o fotografie cu bebeluşul

Dan Barna, copreședinte USR-PLUS și vicepremier al României, a devenit astăzi tată. Anunţul a fost făcut chiar de el, într-o postare pe Facebook.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.08.2021, 15:22

Politicianul a postat pe reţeaua de socializare o fotografie și un mesaj prin care anunţă venirea pe lume a bebeluşului, potrivit Mediafax. „10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris pe Facebook, vicepremierul.

Dan Barna, în vârstă de 46 de ani și soţia lui, Olguţa Totolici sunt căsătoriţi de 14 ani, iar vicepremierul a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte un copil. Într-un interviu acordat în trecut, Dan Barna a precizat că soția lui reprezintă echilibrul său mental. ‘Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar’, a mărturisit omul politic la acea vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vicepremierul Dan Barna a devenit tată pentru prima dată. Politicianul a postat o fotografie cu bebeluşul