Antena Meniu Search
x

Vicepremierul Rusiei, despre câştigătorul Eurovision: “Viitorul Europei este…”

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a comentat ironic prezenţa travestitul Conchita Wurst la Eurovision.

 Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a comentat ironic prezenţa travestitul Conchita Wurst la Eurovision. El a declarat că acest rezultat demonstrează că efectul "integrării" va fi un continent european al "femeii cu barbă", în timp ce un alt politician rus a denunţat "declinul moral".

Mai exact, acesta a psus că rezultatul de anul acesta de la Eurovision le arată "susţinătorilor integrării europene viitorul continentului: o femeie cu barbă". Nu este singurul care a avut o astfel de racţie.

Şi liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski a spus, referindu-se la travestitul Conchita Wurst: "Acesta este scopul Europei: nu mai au nici femei, nici bărbaţi, au «chestia asta»". Înaintea concursului Eurovision, parlamentarul rus Vitaly Milonov vorbea despre o "perversă, a cărei prezenţă insultă milioane de ruşi". "Participarea travestitului şi hermafroditului Conchita Wurst pe aceeaşi scenă cu cântăreţii ruşi, în direct la televiziune, reprezintă o propagandă în favoarea homosexualităţii şi un declin moral".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vicepremierul Rusiei, despre câştigătorul Eurovision: “Viitorul Europei este…”