Antena Meniu Search
x

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, şi-a cerut iertare familiei în biletul de adio scris înainte să se sinucidă

Moarte învăluită de mister la Consiliul Judeţean Alba. Trupul fără viaţă al vicepreşedintelui instituţiei, Alin Florin Cucui, a fost găsit în această dimineaţă

Vezi și

Moarte învăluită de mister la Consiliul Judeţean Alba. Trupul fără viaţă al vicepreşedintelui instituţiei, Alin Florin Cucui, a fost găsit în această dimineaţă în casa părinţilor. Politicianul a lăsat în urmă o scrisoare de adio, însă, conţinutul biletului nu a fost făcut public. S-au născut astfel mai multe scenarii. Apropiaţii spun că avea o viaţă de familie fericită şi se gândesc la scandalul recent de la Consiliul Judeţean. Instituţia a fost acuzată că a plătit sume mari de bani pentru promovarea pe reţelele sociale.

Fratele politicianului a fost cel care l-a găsit pe Alin Florin Cucui. Era ora 8 dimineaţa când bărbatul, alarmat de faptul că nu îi răspunde la telefon, a mers spre casa deţinută de părinţii lor. La etajul vilei l-a găsit pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba fără suflare.

Singurul indiciu despre motivele care l-au împins spre moarte există în biletul de adio. Politicianul şi-a cerut iertare pentru suferinţa pe care a provocat-o familiei. Restul conţinutului nu a fost însă făcut public. Apropiaţii susţin că nu avea probleme nici familiale, nici financiare.

Există voci care susţin că ar fi fost afectat de scandalul în care a fost implicat Consiliul Judeţean, acuzat că a plătit sume mari de bani pentru promovare pe reţelele sociale. 

Florin Cucui era căsătorit şi avea o fată. În politică a intrat în urmă cu un deceniu şi jumătate, iar în ultimii 10 ani a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, şi-a cerut iertare familiei în biletul de adio scris înainte să se sinucidă