Antena Meniu Search
x

Percheziţii de amploare la casa lui Victor Micula (Video)

Fiul magnatului bihorean Viorel Micula a fost vizat de percheziţii făcute de ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie în baza unor acuzaţii cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, care vizează o armă letală.

de Redactia Observator

la 07.06.2019, 09:37

Vezi și

Fiul magnatului bihorean Viorel Micula a fost vizat de percheziţii făcute de ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie în baza unor acuzaţii cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, care vizează o armă letală. Un dosar penal ar fi deja dechis pentru infracţiunea de braconaj. Victor Micula este celebru în urma scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Trei dube şi 11 autoturisme ai Direcţiei Generale Anticorupţie au ajuns la casa familiei Micula aflată într-un cartier exclusivist din Oradea.

Ofiţerii DGA au ridicat mai multe înscrisuri, dar şi laptopuri. Până în acest moment nicio persoană nu a fost dusă la audieri, iar în acest dosar nu există momentan vreun suspect.

Ancheta ar viza infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, dar şi fapte de braconaj.

Pe durata descinderilor Victor Micula a ieşit de mai multe ori cu maşina, însă nu a făcut nicio declaraţie. Un amic de-al său, însă, a confirmat percheziţiile.

Percheziţiile au cel mai probabil legătură cu scandalul din luna martie, când protagonist a fost tot Victoraş Micula. Acesta împreună cu prietenii săi s-au filmat în timp ce făceau drifturi şi curse de viteză cu bolizi de lux.

Ba mai mult decât atât s-au filmat în timp ce trăgeau cu o armă despre care tinerii susţineau că ar fi vorba despre un AK47. Ulterior, după ce poliţiştii au intrat pe fir aceştia s-au răzgândit şi au susţinut că e vorba despre o armă de tip airsoft.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victor Micula nu e la prima abatere. În luna decembrie a anului trecut, pe internet a mai apărut o filmare în care tânărul apărea circulând cu o puşcă cu lunetă proptită de bordul maşinii şi pe jumătate scoasă pe geamul din dreapta.

Alte imagini îl afişau pe acesta şi în compania unui pui de leu, tot în maşină. Iar în ultimii ani, şi-a etalat extravaganţa în mai multe rânduri călătorind cu elicopterul, inclusiv pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Percheziţii de amploare la casa lui Victor Micula (Video)