Antena Meniu Search
x

Video Victor Socaciu a fost internat cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

Artistul folk, Victor Socaciu, este internat în stare gravă la spital, infectat cu coronavirus. Se află în îngrijirea medicilor de la finalul săptămânii trecute.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 12.04.2021, 22:18

Vezi și
  • Victor Socaciu, artistul de muzică folk, a fost internat cu COVID-19

Victor Socaciu are plămânii afectaţi în proporţie de 50% şi nu poate să respire fără masca de oxigen. Artistul în vârstă de 68 de ani a ajuns vineri la Spitalul Monza, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutăţit şi de atunci este sub supraveghere. Este conştient, nu este încă transferat pe secţia de terapie intensivă şi nu a fost până acum intubat, însă artistul are probleme mai vechi de sănătate. 

Cu mai bine de zece ani, acesta a suferit o operaţie de transplant de rinichi. Cât despre contextul în care acesta s-a infectat, persoane apropiate spun că artistul a participat la un festival de muzică folk, un festival pe care chiar el îl organizase, într-o localitate din scenariul verde, unde mai mulţi artişti au cântat într-o sală închisă, în faţa unui public de 30 de persoane. După ce acest spectacol, mai mulţi artişti s-au testat, unul dintre ei fiind pozitiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Victor Socaciu a fost internat cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate