Antena Meniu Search
x

Victoraş Micula, personaj de film în timp ce făcea drifturi în parcarea unui mall din Oradea

Aroganţele lui Victoraş Micula sunt subiect de film şi de anchetă. De această dată, tânărul excentric s-a lăsat filmat în timp ce făcea drifturi în parcarea unui mall din Oradea.

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 23:34

Vezi și

Aroganţele lui Victoraş Micula sunt subiect de film şi de anchetă. De această dată, tânărul excentric s-a lăsat filmat în timp ce făcea drifturi în parcarea unui mall din Oradea.

Alături de alţi amici, Micula a gonit cu peste 220 la oră pe străzile oraşului. Înregistrările se încheie cu focuri de armă pe fundal.

Imaginile par desprinse din filmele de acţiune. Dar focurile de armă şi cursele cu bolizi de lux sunt filmate pe străzile din Oradea. Iar printre personajele principale este si Victoraş Micula.

După ce au încins cauciucurile, băieţii au pornit într-o cursă extremă pe şoseaua de centură. 

Aventura lor s-a încheiat într-o hală părăsită. 

Imaginile au fost filmate de un cunoscut vlogger din oraş. Spune că scenele fac parte dintr-un film care s-ar numi "Mafioţii din Oradea''. 

Echipa Observator l-a căutat pe unul din actorii principali acasă, insa fara succes.

O vor face însă poliţiştii care au început o anchetă în acest caz. 

Alina Dinu - purtător de cuvânt IPJ BIHOR: Poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere ilegală de arme şi întrecere ilegală de maşini. 

Potrivit unor surse, arma care apare în imagini nu ar fi adevărată. Poliţiştii ar fi verificat-o şi în trecut, când a apărut şi în alte filmuleţe postate de Micula pe site-urile de socializare, alături de un pui de leu.

Tânărul miliardar este cunoscut pentru stilul său de viaţă excentric. În 2013, a mers la mănăstirea Prislop cu elicopterul şi a tulburat liniştea credincioşilor veniţi să se roage. Şi nu de puţine ori a folosit aparatul de zbor ca să ajungă la şcoală sau la plajă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Victoraş Micula, personaj de film în timp ce făcea drifturi în parcarea unui mall din Oradea