Antena Meniu Search
x

Victoria Beckham şi-a prezentat cea mai recentă colecţie vestimentară

Unul dintre cuplurile de aur ale lumii mondene a atras toate privirile, ieri seara, la săptămâna modei de la New York. Victoria Beckham şi-a prezentat cea mai recentă colecţie vestimentară, iar soţul ei, David, s-a aflat în primul rând, pentru a o susţine

Vezi și

Unul dintre cuplurile de aur ale lumii mondene a atras toate privirile, ieri seara, la săptămâna modei de la New York. Victoria Beckham  şi-a prezentat cea mai recentă colecţie vestimentară, iar soţul ei, David, s-a aflat în primul rând, pentru a o susţine

Asmetriile, liniile masculine şi nuanţele discrete sunt la putere în noua colecţie a Victoriei Beckham. Ţinutele ei pot părea cam austere pentru sezonul primăvară-vară, dar fosta cântăreaţă a spus că ele marchează o cotitură în cariera ei de designer. Şi că astfel şi-a redefinit stilul.

Victoria a adus pe podium compleuri cu pantalon şi tunici cu accente milităreşti. Un punct de atracţie al fiecărei ţinute au fost curelele şi cataramele mari. Rochiile şi fustele sunt mai sărace în detalii, iar lungimea lor e inspirat de moda anilor '60. Designerul britanic stabilit în Statele Unite a scos în evidenţă croielile minimaliste şi prin alegerea culorilor. Cele mai multe dintre ţinute sunt bej, albe şi negre, cu rare accente de cărămiziu, roz sau galben-pal.

La show-ul Victoriei Beckham, privirile spectatorilor au fost atrase şi de personajele din afara podiumului. Soţul ei, celebrul David Beckham, s-a aflat în public, în primul rând, alături de fiul cel mare, Brooklyn, şi de redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Victoria Beckham şi-a prezentat cea mai recentă colecţie vestimentară