Antena Meniu Search
x

Momentul în care Georgian loveşte un zid de beton, înainte să-şi piardă viaţa în accidentul mortal de la Seini (Video)

Imagini cutremurătoare de la accidentul din Seini, Maramureş. Georgian Bura, un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Mare, a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-o casă ieri dimineaţă.

Momentul în care Georgian loveşte un zid de beton
Momentul în care Georgian loveşte un zid de beton, înainte să-şi piardă viaţa în accidentul mortal de la Seini - Observator

Imagini cutremurătoare de la accidentul din Seini, Maramureş. Georgian Bura, un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Mare, a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-o casă ieri dimineaţă.

Georgian, care avea permisul suspendat, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de zidul casei, pe care l-a dărâmat într-o clipă. 

Tânărul de 19 ani nu a avut nicio şansă. Georgian a murit pe loc, decapitat.

Momentele de dinaintea accidentului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Pe acelaşi subiect

Georgian a murit pe loc, decapitat 

Accidentul de la Seini s-a produs în a treia zi de Crăciun.

Tânărul circula cu viteză, acul kilometrajului fiind oprit la 200 de km/oră. În plus, la faţa locului nu au fost găsite urme de frânare, fiind posibil ca Georgian să fi adormit la volan.

Băiatul de 19 ani, care locuia cu tatăl şi bunicul lui, după ce mama ar fi fugit în străinătate, avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Joi dimineaţă, în jurul orei 04.25, pe strada Victoriei din Seini, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii continuă cercetările", a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care Georgian loveşte un zid de beton, înainte să-şi piardă viaţa în accidentul mortal de la Seini (Video)