Antena Meniu Search
x

VIDEO! Aşa arată sufletul când părăseşte corpul

Toată lumea este curioasă să afle ce se întâmplă când sufletul părăseşte trupul, dar v-aţi întrebat vreodată cum se întâmplă asta?!

Toată lumea este curioasă să afle ce se întâmplă când sufletul părăseşte trupul, dar v-aţi întrebat vreodată cum se întâmplă asta?!

Datorită omului de ştiinţă Konstantin Korotkov, directorul centrului Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg acum este posibil. Acesta a folosit o tehnologie aprobată de Ministerul Sănătăţii din Rusia, care este utilizată şi pentru a trata boli grave, cum ar fi cancerul.

Korotkov susţine de ceva vreme că a reuşit să fotografieze sufletul, cu o cameră bioelectrografică, chiar în timp ce acesta părăsea trupul, după cum nota Internaţional Business Times. Tehnica lui este similară fotografiei Kirlian, care arata "energia vitală" a unei persoane, conform Obiectiv.info.

Astfel, potrivit declaraţiilor omului de ştiinţă şi nu numai, "sufletul de culoare albastră poate fi văzut cum părăseşte, treptat, corpul persoanei care moare".

Asttel, mai întâi dispare din zona capului şi, la final, din zona inimii. În cazul celor care au o moarte violentă, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reîntoarce la trup după câteva zile, din cauza unui surplus de energie care nu a fost folosit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » VIDEO! Aşa arată sufletul când părăseşte corpul