Antena Meniu Search
x
LIVE

Imagini cu o barcă care intră cu viteză într-un stol de pelicani în Deltă: ”Un om fără suflet care ar trebui tras la răspundere”

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Delta Dunării, acolo unde o barcă intră cu viteză într-un stol de pelicani.

De Redactia Observator la 11.06.2021, 17:25
Vezi și

În imagini se vede cum o barcă cu motor accelerează în timp ce se apropie de stolul de pelicani aflat în faţa sa. Imaginile au stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării s-a văzut nevoită să aibă o reacţie. ARBDD a postat vineri un mesaj pe Facebook în care face "apel pentru un comportament responsabil în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării".

"Gestul de a trece cu o ambarcaţiune de viteză prin coloniile de păsări sau prin stolurile care se odihnesc este unul incalificabil. Trecerea aceasta cu ambarcaţiunile prin coloniile de păsări se întoarce de două ori împotriva celor care fac asta", a declarat Răzvan Popescu Mirceni, biolog. ”Un om fără suflet care ar trebui tras la răspundere.” a comentat și fotograful Marian Strinoiu care a postat imaginile. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imagini cu o barcă care intră cu viteză într-un stol de pelicani în Deltă: ”Un om fără suflet care ar trebui tras la răspundere”