Imagini cu o barcă care intră cu viteză într-un stol de pelicani în Deltă: ”Un om fără suflet care ar trebui tras la răspundere”

De Redactia Observator.
Publicat: 11.06.2021, 16:46.
Actualizat: 11.06.2021, 17:25

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Delta Dunării, acolo unde o barcă intră cu viteză într-un stol de pelicani.

În imagini se vede cum o barcă cu motor accelerează în timp ce se apropie de stolul de pelicani aflat în faţa sa. Imaginile au stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării s-a văzut nevoită să aibă o reacţie. ARBDD a postat vineri un mesaj pe Facebook în care face "apel pentru un comportament responsabil în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării".

"Gestul de a trece cu o ambarcaţiune de viteză prin coloniile de păsări sau prin stolurile care se odihnesc este unul incalificabil. Trecerea aceasta cu ambarcaţiunile prin coloniile de păsări se întoarce de două ori împotriva celor care fac asta", a declarat Răzvan Popescu Mirceni, biolog. ”Un om fără suflet care ar trebui tras la răspundere.” a comentat și fotograful Marian Strinoiu care a postat imaginile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și: