Antena Meniu Search
x

VIDEO SENZAȚIONAL! Filmele de acțiune sunt periculoase pentru siluetă

Filmele de acţiune pot fi dăunătoare siluetei, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Cornell din Statele Unite

Filmele de acţiune pot fi dăunătoare siluetei, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Cornell din Statele Unite

Filmele de acţiune duc la îngrăşare, întrucât telespectatorii mănâncă mai mult atunci când urmăresc pelicule din acest gen cinematografic decât atunci când urmăresc interviuri şi talk show-uri.

Potrivit dailymail.co.uk, cercetătorii americani au descoperit că telespectatorii au mâncat mai multe bomboane, prăjituri, morcovi şi struguri când au vizionat pasaje dintr-un film de acţiune produs la Hollywood decât aceia care au vizionat un talk show TV.

"Conţinuturile TV mai captivante par să ducă la creşterea consumului de mâncare: filmele de acţiune şi variaţiile de sunet sunt dăunătoare pentru aceia care ţin dietă", a declarat Aner Tal, coordonatorul studiului.

"Cu cât este mai captivant programul TV, cu atât oamenii devin mai puţin atenţi la ceea ce mănâncă şi, astfel, ei mănâncă mai mult", a completat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » VIDEO SENZAȚIONAL! Filmele de acțiune sunt periculoase pentru siluetă