Antena Meniu Search
x

VIDEO. Un tânăr a aruncat cu scaune şi sticle de pe balconul hotelului, a umilit oameni şi a propus unei mame să-şi omoare copilul pentru 2.000 de lei

Poliţiştii constănţeni fac cercetări, după apariţia mai multor clipuri online în care se vede cum un tânăr însoţit de prieteni aruncă diverse obiecte în trecători de la un balcon în Mamaia sau cum batjocoreşte persoane pe stradă pentru popularitate pe TikTok.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 16:10

Vezi și

Un tânăr din București a stârnit revoltă și indignare pe internet cu o serie de filmări postate pe contul său de Tik Tok unde a devenit popular postând farse în care umilește persoane împreună cu mai mulți prieteni. Recent, aflat în stațiunea Mamaia, individul a aruncat cu scaune de la etajul imobilului unde era cazat, dar și cu alte obiecte inclusiv o sticlă, chiar dacă în zonă erau oameni. În plus tânărul a oprit mai multe femei pe stradă, spunându-le că le dă 2.000 de lei, dacă își omoară copiii. Contul său de pe TikTok unde au apărut aceste filmări a fost dezactivat. 

Poliţiştii constănţeni fac cercetări, după apariţia mai multor clipuri pe TikTok în care se vede cum individul arunca diverse obiecte în trecători de la balcon sau cum oamenii sunt batjocoriţi de către autorii acestor filmări.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere. “În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Astfel, într-unul din clipuri se vede cum cineva aruncă un scaun de la balcon peste două maşini parcate, iar în altul a fost aruncată o sticlă către două tinere care mergeau pe stradă. De asemenea, unui tânăr aflat la o terasă îi sunt luaţi ochelarii de la ochi, iar autorul clipurilor propune către două femei care aveau câte un copil în braţe să-şi omoare bebeluşul în schimbul sumei de 2.000 de lei. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » VIDEO. Un tânăr a aruncat cu scaune şi sticle de pe balconul hotelului, a umilit oameni şi a propus unei mame să-şi omoare copilul pentru 2.000 de lei