Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Motorul, cutia de viteze şi roţile unui BMW au zburat zeci de metri pe şosea, după un impact devastator la Buteni, în Arad

Accident violent în comuna Buteni din județul Arad! Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional! Potrivit informaţiilor transmise pe Fii Observator, în accident ar fi implicaţi un tânăr şi un agent de poliţie.

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 10:55

Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de violent încât motorul, cutia de viteze și roțile mașinii conduse de către tânăr au fost aruncate zeci de metri distanță. 

Martorii susţin că acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv, dar şi că accidentul s-a produs din cauza poliţistului care i-ar fi tăiat calea tânărului. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Fii Observator » Motorul, cutia de viteze şi roţile unui BMW au zburat zeci de metri pe şosea, după un impact devastator la Buteni, în Arad