Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum explică şoferul agresiv incidentul de pe Bulevardul Pipera din Capitală? S-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi va rămâne pieton o vreme

În fiecare zi, traficul din Capitală ne demonstrează că legea junglei este cu mult peste Codul Rutier. Un şofer a fost filmat în timp ce loveşte cu picioarele o maşină, pe motiv că nu a fost lăsat să intre în faţă, în coloană. Filmarea a ajuns de pe rețelele sociale pe masa polițiștilor, care au deschis un dosar penal. 

de Bogdan Dinu

la 21.10.2024 , 17:59

Scena a avut loc pe Bulevardul Pipera, chiar la intrarea în Capitală, la o oră la care traficul în zonă este oricum dat peste cap. Imaginile surprinse de șoferul unei dube îl arată pe un alt șofer cum încearcă să intre cu mașina în fața sa. În momentul în care șoferul autoutilitarei nu îi permite, cei doi se ciocnesc.

Cum explică şoferul agresiv incidentul de pe Bulevardul Pipera 

Când șoferul agresiv a văzut că nu reușește să forțeze intrarea pe banda 2 a decis să blocheze întreg traficul pe sensul către București și să devină violent.

Vezi și

Bărbatul loveşte cu piciorul maşina şi rupe apoi oglinda retrovizoare. Cu duba avariată, șoferul a mers direct la cea mai apropiată secție de poliție unde a arătat imaginile surprinse în trafic. 

Pe acelaşi subiect

"A ieșit de pe o stradă alăturată, a tăiat banda 1, mi-a intrat în față, m-a lovit, a coborât la mine, a dat cu picioarele în mașină, mi-a vandalizat-o, cuvinte și expresii jignitoare, apoi a fugit. Eu nu am avut unde să mă duc, pentru că am avut dubla continuă în stânga. Nu aveam cum să îl las să intre în faţă, era coloană", a declarat Iulian, șoferul dubei.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul violent și urmează, cel mai probabil, să îi rețină permisul de conducere. Într-o declarație pentru Observator, acesta susține că vina le aparține amândurora.

"M-a prins între mașini. Am dat să merg, a dat în mine, apoi m-a forțat iar și mi-am pierdut răbdarea.

Cred că amândoi am reacţionat greşit, dacă mă întrebi pe mine. S-a făcut că mă lasă și apoi m-a lovit", a declarat şoferul agresiv.

Șoferul vinovat s-a ales și cu dosar penal pentru distrugere. Pentru că nu avea asigurare auto, va plăti daunele maşinii din propriul buzunar. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Fii Observator » Cum explică şoferul agresiv incidentul de pe Bulevardul Pipera din Capitală? S-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi va rămâne pieton o vreme