Antena Meniu Search
x

VIDEO Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a depăşit în curbă şi a intrat într-un TIR

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a intrat cu maşina în care se afla, un Fiat Punto, într-un TIR, pe şoseaua ce leagă localităţile Făget de Margina, din judeţul Timiş, în timp ce se angajase într-o depăşire, într-o curbă.

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a intrat cu maşina în care se afla, un Fiat Punto, într-un TIR, pe şoseaua ce leagă localităţile Făget de Margina, din judeţul Timiş, în timp ce se angajase într-o depăşire, într-o curbă.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, un grav accident a avut loc între localităţile Făget şi Margina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, în vârstă de 20 de ani, de sex masculin, dintr-un autoturism marca Fiat Punto, după ce acesta a intrat în coliziune cu un autotren. Din nefericire, la sosirea echipajelor victima nu prezenta semne vitale iar medicul a declarat decesul”, se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat pentru News.ro că şoferul autoturismului Fiat Punto se angajase într-o depăşire periculoasă, într-o curbă.

"Un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe DN 68 A dinspre Margina spre Făget, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, s-a angajat în depăşirea autoturismului care rula în faţa sa, intrând în coliziune cu un autotren care circula din sensul opus de mers. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul tânărului de 20 de ani”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Potrivit sursei citate, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

foto: gazetadinvest.ro, video: facebook.baloescu.cristian

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » VIDEO Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a depăşit în curbă şi a intrat într-un TIR