Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, despre cazul criminalului de la Caracal: "Mă voi ocupa personal de toţi cei care nu mai au ce căuta în sistem"

După ce l-a demis pe şeful Poliţiei Române, premierul Viorica Dăncilă a transmis un nou mesaj tulburător în legătură cu cazul criminalului de la Caracal.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.07.2019, 08:26

Viorica Dăncilă urmăreşte cu atenţie derularea ostilităţilor
Viorica Dăncilă promite pedepse aspre pentru cei care au permis tragedia de la Caracal - Hepta

După ce l-a demis pe şeful Poliţiei Române, premierul Viorica Dăncilă a transmis un nou mesaj tulburător în legătură cu cazul criminalului de la Caracal.

Dăncilă a pus tunurile pe cei de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care ar fi identificat de mai multe ori greşit locaţia din care Alexandra, fata ucisă de criminalul de la Caracal, ar fi solicitat ajutor.

Viorica Dăncilă vrea ca toţi cei care au permis tragedia de la Caracal să plătească

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că "STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp".

Totuşi, Viorica Dăncilă a anunţat că "indiferent de răspunsul primit din partea directorului, este inadmisibil ca în secolul 21 să nu existe acurateţe în localizare".

În plus, premierul susţine că "mă voi ocupa personal de toţi cei care nu mai au ce căuta în sistem astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple".

Pe lângă demiterea şefului Poliţiei Române, Viorica Dăncilă a solicitat demisia prefectului judeţului Olt şi a şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Concluzia trasă de Viorica Dăncilă este fermă: "De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovaţi trebuie să plătească".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Viorica Dăncilă, despre cazul criminalului de la Caracal: "Mă voi ocupa personal de toţi cei care nu mai au ce căuta în sistem"