Antena Meniu Search
x

Viorica a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa

Viorica a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa. Marţi, pe 8 octombrie, femeia ar fi împlinit 50 de ani. Cei doi fii ai ei, nurorile şi nepoţica Maia o plâng şi au venit din Anglia să o îngroape.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.10.2019, 17:25

Viorica a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa. Marţi, pe 8 octombrie, femeia ar fi împlinit 50 de ani. Cei doi fii ai ei, nurorile şi nepoţica Maia o plâng şi au venit din Anglia să o îngroape.

8 mame din Munteni-Buzău şi-au pierdut viaţa sâmbătă, în teribilul accident de la Sfântu Gheorghe Ialomiţa, unde un TIR a intrat pe contrasens în microbuzul care le ducea pe femei la muncă. Printre ele era şi Viorica Moise, mamă a doi băieţi, pe care îi crescuse singură, fiind văduvă de aproape 20 de ani.

Soţul Vioricăi a murit la 27 de ani şi ea rămas singură atunci cu doi băieţi, unul de 7 ani, celălalt de 4 ani. I-a făcut mari şi Cosmin, cel mai mare dintre ei, şi-a amintit că mama lui i-a crescut şi fiica, pe Maya, mai bine de doi ani.

Soţia lui, Andreea, a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook: "Sa ii canți Mayei, îmi e dor de glasul tău.. Sa ii spui povesti doar de tine știute. Sa ne îndrumi pe noi, copiii tai, pe calea cea buna, așa cum ai făcut mereu. MAMA EȘTI PUTERNICA! Și noi? Cui ne lași? Ai plecat prea devreme, Maya vrea sa îți scrie numele, învață sa scrie și sa citească așa cum ți-a promis. Ti-a promis ca va fii cuminte și ca ne asculta MAMA, sa te mai poată vedea, ne asculta sa mai poată veni la tine sa te strângă iar in brațe."

Pe acelaşi subiect

Viorica Moise a suferit de-a lungul vremii patru operaţii de cancer şi după toate s-a vindecat, fiind o luptătoare şi o femeie foarte apreciată de comunitate. Era iubita, avea o voce de aur şi oamenii o admirau pentru că după ce îşi pierduse soţul, răpus tot de cancer, ea învinsese de patru ori boala.

14 copii orfani de mamă, după accidentul din Ialomiţa

14 copii au rămas orfani de mamă, după accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa. Opt femei au pierit spulberate de un TIR care a intrat pe contrasens, direct în microbuzul care le ducea la muncă, la Bucureşti.

Cele opt femei erau toate din comuna Munteni-Buzău, din Ialomiţa, acolo unde primarul a declarat trei zile de doliu. Două dintre femeile ucise în accident aveau câte trei copii, în vreme ce una dintre ele, Viorica Moise, era văduvă şi avea doi copii, amândoi plecaţi la muncă în Anglia.

Alte şapte femei, tot din Munteni, sunt în spital rănite după impactul devastator.

Şoferul microbuzului, Cosmin Ştefan, mort şi el în accident, avea o fetiţă, astfel că numărul total al orfanilor e 15.

Lista victimelor cumplitului accident din Sfântu Gheorghe, Ialomiţa:

- Viorica Moise, 50 de ani, 2 copii (foto stânga-sus);

- Aurelia Chiriţă, 31 de ani, 3 copii (foto dreapta-jos);

- Frusina Mirică, 44 de ani, 2 copii (foto dreapta-sus);

- Gabriela Botea, 41 de ani, un copil

- Eugenia Drăgulin, 51 de ani, 2 copii (foto stânga-jos);

- Irina Matei, 28 de ani, 3 copii (foto dreapta-sus);

- Alexandra Maria Badea, 22 de ani, un copil (foto stânga-jos);

- Lucreţia Dan, 58 de ani;

- Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului, un copil;

- Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Viorica a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa