Antena Meniu Search
x

Visul lui Sorin Oprescu. Să umple Capitala de săli polivalente

Promisiunea e făcută! Până la finalul mandatului, Primarul General al Capitalei vrea să ridice din temelii câte o sală polivalentă, în fiecare sector.

Sorin Oprescu a făcut anunţul azi, cu ocazia semnării protocolului privind sala multifuncţională care va fi ridicată în sectorul 2.

"În paralel (cu construirea sălii din sectorul 2 - n. r.) vom porni, pe bugetul Capitalei, şi refacerea patinoarului Flamaropol, iar împreună cu sala olimpică vom finaliza sectorul 2, urmând ca şi în celelalte cinci sectoare, până la sfârşitul mandatului, să putem să construim cinci săli polivalente, în folosinţa celor dintre blocuri sau de după blocuri, aşa cum îmi place mie să spun, pentru ca tinerii să aibă o preocupare în ceea ce priveşte sănătatea lor, dar şi în ce priveşte sportul de masă", a declarat Primarul general al Capitalei, citat de Mediafax.

Protocolul semnat de Guvern şi Primăria Capitalei se referă la construirea unei săli cu 12.000 de locuri în Complexul Sportiv "Lia Manoliu".

Potrivit Mediafax, Victor Ponta a precizat că din cele aproximativ 60 de milioane de euro, atât cât este estimată valoarea investiţiei, Guvernul va acorda, în două tranşe anuale, 50 de milioane de euro, restul banilor urmând să fie asiguraţi de Primăria Capitalei, chiar dacă necesarul de fonduri iniţial va fi depăşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Visul lui Sorin Oprescu. Să umple Capitala de săli polivalente