Antena Meniu Search
x

Video Visul unei tinere, spulberat cu excavatorul. Monica a fost lovită cu lama utilajului chiar în faţa porţii

Un excavatorist din Câmpia Turzii s-a urcat beat la volanul utilajului şi a lovit o fată care se urca în maşina din faţa casei. Nu numai că a rănit-o grav, dar i-a frânt şi visul de a deveni asistentă medicală în cadrul armatei. Din cauza fracturii de bazin, nu va mai putea acum să susţină examenul. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.01.2021, 10:01

Vezi și
  • Bărbatul nu avea permis pentru a conduce excavatorul. Iar celălalt, categoria B, era suspendat, tot din cauza alcoolului. 

Şoferul este Dorel Ciucaş, un muncitor care lucra în zonă la conducta de apă.

Bărbatul a lovit-o cu lama buldoexcavatorului chiar în faţa porţii.

Cu ochii în lacrimi, părinţii tinerei de 25 de ani revăd întregul film al accidentului în care fiica lor a fost grav rănită.  

Fata lovită cu excavatorul are multiple fracturi de bazin

Monica este acum în spital cu multiple fracturi de bazin.

Încă în stare de şoc, tânăra face eforturi să îşi amintească ce s-a întâmplat. 

"Am ieşit din curte, am văzut că vine utilajul. Iniţial, am zis că nu deschid uşa ca să nu lovească cumva uşa. Când a ajuns în dreptul meu, am văzut că virează brusc stânga. În momentul acela nu am mai putut să reacţionez nicicum", a declarat Monica pentru Observator.

A avut totuşi noroc.

Dacă utilajul nu ar fi lovit mai întâi maşina, Monica nu ar fi supravieţuit unui asemenea impact. 

Cu ultimele puteri, a cerut ajutor. 

"Cam dupa vreo 2-3 minute mă sună şi zice: tată, ieşi afară. M-a lovit un utilaj. Şi când am ieşit afară, era căzută jos, maşina era lovită şi am încercat să o ridic", spune tatăl fetei.

Şoferul a încercat să muşamalizeze grozăvia

Vizibil sub influenţa alcoolului, şoferul a încercat să muşamalizeze grozăvia. 

"Şoferul o ţinea sus şi tare: hai dom'le să ne înţelegem că plătesc cât ziceţi. În momentele alea va daţi seama că n-am mai... Iti vezi tu copilul aproape zdrobit", afirmă tatăl Monicăi.

Poliţiştii aveau să afle că nici măcar nu avea permis pentru a conduce excavatorul. Iar celălalt, categoria B, era suspendat, tot din cauza alcoolului. 

Alex Prunean, reporter Observator: Bărbatul a fost adus aici, la Poliţia din Câmpia Turzii, iar după ce s-a trezit din beţie a fost audiat. Aproximativ două ore mai târziu a fost lăsat să plece acasă, fiind cercetat în stare de libertate.

Nu s-a mai întors pe şantierul de lângă locuinţa fetei. 

Reprezentant firma unde lucrează Dorel: Am mai avut câteva probleme de genul ăsta, dar când e la lucru face cât patru. Îmi pare rău o dată pentru el că o s-o încurce, îmi pare rău pentru mine.

Nicio urmă de regret pentru tânăra de 25 de ani, care va petrece următoarele trei luni imobilizată în pat. Din cauza traumatismelor, nu va putea susţine probele sportive pentru a deveni asistentă medicală în cadrul armatei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Visul unei tinere, spulberat cu excavatorul. Monica a fost lovită cu lama utilajului chiar în faţa porţii