Antena Meniu Search
x

Viteză incredibilă, impact devastator! A izbit în plin un Opel, a intrat în stâlp, apoi într-un cap de pod. Sunt CINCI VICTIME, între care un bebeluş de 9 luni (VIDEO)

Un accident grav a avut loc azi, la ieşirea din Satu Mare. O maşină care a vrut să vireze la stânga a fost lovită în plin de o alta care venea din spate.

Un accident grav a avut loc azi, la ieşirea din municipiul Satu Mare spre Zalău. O maşină care a vrut să vireze la stânga a fost lovită în plin de un autoturism venit din spate care a vrut să depăşească.

Din cauza vitezei excesive, vehiculul din spate a intrat într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un cap de pod. Din cea de-a doua maşină, şoferul a decedat, fiind încarcerat împreună cu ceilalţi doi pasageri, care au ajuns la spital.

Vehiculul care a vrut să vireze la stânga nu a fost grav avariat.

Din primele informaţii se pare că șoferul vinovat ar fi depășit mai multe mașini și a avut viteză excesivă. 

Pe acelaşi subiect

Șoferița care a vrut să vireze la stânga a circulat regulamentar. 

Potrivit presei locale, într-unul dintre vehicule s-ar fi aflat și un bebluș de 9 luni, care este în afara pericolului.

În acest moment, șoferița este în stare gravă la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Viteză incredibilă, impact devastator! A izbit în plin un Opel, a intrat în stâlp, apoi într-un cap de pod. Sunt CINCI VICTIME, între care un bebeluş de 9 luni (VIDEO)