Antena Meniu Search
x

Video Vizită istorică în România. Arhiepiscopul de Canterbury va fi primit la Palatul Elisabeta. Este cel care va oficia încoronarea Regelui Charles al III-lea

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va veni astăzi în România, într-o vizită la Palatul Elisabeta. Acesta va fi primit de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort.  

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 08:30

Vezi și

Întâlnirea va avea loc începând cu ora 12:30, iar în timpul evenimentului, Majestatea Sa şi Principele Consort vor oferi un dejun oaspeţilor. 

În ultimul deceniu, Arhiepiscopul de Canterbury a condus ceremoniile religioase majore ale Angliei şi ale familiei regale britanice, precum comemorarea Ducelui de Edinburgh şi funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a. Justin Welby va fi, de asemenea, cel care va conduce, în mai, ceremonialul încoronării regelui Charles al III-lea, la Abaţia Westminster din Londra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vizită istorică în România. Arhiepiscopul de Canterbury va fi primit la Palatul Elisabeta. Este cel care va oficia încoronarea Regelui Charles al III-lea