Antena Meniu Search
x

Vladimir Beliş, fost director IML, spune că Alexandra ar putea fi în viaţă: "Eu am un dubiu asupra morţii fetei" (Video)

Doctorul Vladimir Beliş, fost director al IML, susţine că este prea puţin probabil ca din osemintele ridicate din curtea criminalului din Caracal să poată fi găsite probe ADN.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2019, 08:12

Vladimir Beliş, fost director IML, spune că Alexandra ar putea fi în viaţă: - captura video Antena3 / Facebook

Doctorul Vladimir Beliş, fost director al IML, susţine că este prea puţin probabil ca din osemintele ridicate din curtea criminalului din Caracal să poată fi găsite probe ADN.

Mai mult, chiar dacă va fi găsit material ADN posibilitatea ca rezultatele să indice o concluzie certă este una foarte mică, spune reputatul specialist.

Profesorul Beliş a declarat marți seară, la Antena 3, că in opinia sa nu se vor găsi datele necesare identificării cadavrului tinerei Alexandra Măceşanu şi că fata ar putea să fie, de fapt, în viață.

"Eu cred că nu se va nu se va găsi material biologic sau dacă se va găsi nu va duce la o identificare certă a persoanei. Eu am un dubiu asupra morţii fetei. Daca nu avem cadavru, mergem pe supoziţii. Dincă nu poate fi acuzat de crimă câtă vreme nu avem nicio existenţă a unui cadavru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de crimă, ci de leziuni cauzatoare de moarte, pentru că nu s-a găsit cadavrul", a declarat Beliș la Antena 3.

Dincă trage de timp!

Şi fostul director al crematoriului Vitan Bârzeşti crede că fata de 15 ani ar putea fi în viaţă. Gheorghe Ionel a declarat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei că Dincă trage de timp să acopere nişte urme şi să dea posibilitatea altor complici să o scoată pe fată din ţară.

Duminică seară, DIICOT a anunţat că Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceşanu joi, în jurul orei 12.00, după ce a surprins-o cu telefonul, apoi a incinerat-o. Sunt indicii că bărbatul a acţionat similar şi în cazul Luizei.

Rămăşiţele umane  găsite în casa groazei din Caracal sunt acum analizate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici.

Anchetatorii spun că rezultatele analizelor vor fi gata cel mai tarziu vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Vladimir Beliş, fost director IML, spune că Alexandra ar putea fi în viaţă: "Eu am un dubiu asupra morţii fetei" (Video)