Antena Meniu Search
x

Vladimir Beliș, fost șef al INML, revine cu noi informaţii în cazul morţii Alexandrei Măceșanu: "Mi se pare o ciudăţenie" (Video)

Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici", spune că trupul Alexandrei Măceaşnu putea ajunge cenușă, dacă era ținut mai multe ore sub foc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2019, 09:56

Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă
Vladimir Beliș, fost șef al INML, declarații teribile despre moartea Alexandrei Măceșanu - captura video Antena3 / Facebook

Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici", spune că trupul Alexandrei Măceaşnu putea ajunge cenușă, dacă era ținut mai multe ore sub foc.

Profesorul a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, că, la crematoriu, trupul se incinerează în mai bine de o oră, la o temperatură de 1.400 de grade, în vreme ce soba improvizată, descoperită în locuința lui Gheorghe Dincă, putea produce o temperatură de aproape 300 de grade.

"Dacă ținea cadavrul mai multe ore, acesta se putea transforma în cenușă. Mi se pare o ciudățenie faptul că nimeni nu a sesizat, fum, miros, în acea perioadă în care a ars", a spus Vladimir Beliș, potrivit Libertatea.

În urmă cu trei zile, reputatul specialist declara la Antena 3 că că este prea puţin probabil ca din osemintele ridicate din curtea criminalului din Caracal să poată fi găsite probe ADN.

Mai mult, spunea profesorul Beliş, chiar dacă va fi găsit material ADN posibilitatea ca rezultatele să indice o concluzie certă este una foarte mică.

"Eu cred că nu se va nu se va găsi material biologic sau dacă se va găsi nu va duce la o identificare certă a persoanei. Eu am un dubiu asupra morţii fetei. Daca nu avem cadavru, mergem pe supoziţii. Dincă nu poate fi acuzat de crimă câtă vreme nu avem nicio existenţă a unui cadavru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de crimă, ci de leziuni cauzatoare de moarte, pentru că nu s-a găsit cadavrul", a declarat, marţi seară, Vladimir Beliș la Antena 3.

Probele rezultate în urma analizelor ADN arată că Alexandra Măceșanu a fost ucisă și incinerată de Gheorghe Dincă. Ieri, familia fetei a fost anunţată oficial, de ministerul Justiţiei.

"Ministrul Justițieie l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata.", a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, vineri seară, la "Exces de putere", la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vladimir Beliș, fost șef al INML, revine cu noi informaţii în cazul morţii Alexandrei Măceșanu: "Mi se pare o ciudăţenie" (Video)