Antena Meniu Search
x

Voluntari rămâne fără gaze timp de 24 de ore, din cauza unor lucrări

Oraşul Voluntari rămâne fără gaze timp de 24 de ore, până miercuri la ora 7.00, din cauza unor lucrări în Sistemul Naţional de Transport.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 09:33

Voluntari rămâne fără gaze timp de 24 de ore, din cauza unor lucrări - Shutterstock

"Din cauza unor lucrari in Sistemul National de Transport care se vor desfasura in perioada MARTI 19.10.2021, ora 7.00 – MIERCURI 20.10.2021, ora 7.00 ,vor aparea unele fluctuatii ale presiunii de livrare a gazelor naturale in reteaua de distributie a orasului Voluntari-localitatea Pipera.

Pentru eventuale disfunctionalitati va rugam sa apelati la numarul de telefon : interventii 0800080003, urmand ca in cel mai scurt timp posibil, echipele noastre sa se deplaseze si sa remedieze aspectele semnalate.

Pe durata lucrarilor efectuate de catre Transgaz, Societatea Premier Energy va efectua lucrari de remedieri tehnice in Sistemul de distributie gaze, astfel ca, in acelasi interval de timp, furnizarea gazelor pe strazile : Matei Basarab, Iancu de Hunedoara, Constantin Brancoveanu, Campul Pipera, cartier ANL Henri Coanda, va fi sistata. Toti consumatorii aflati pe aceste strazi au fost informati si prin anunt scris distribuit de personalul propriu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat iar reluarea alimentarii cu gaze se va efectua numai de echipele noastre din teren. Va multumim pentru intelegere", anunţă compania. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Voluntari rămâne fără gaze timp de 24 de ore, din cauza unor lucrări