Antena Meniu Search
x

Video Vremea bună a scos oamenii pe litoral, în Constanța. Curajoșii nu au stat pe gânduri și au decis să încerce apa: "Merge de o baie"

Se simte miros de vară la malul mării! Pe litoral au fost ieri 21 de grade şi chiar dacă apa este încă rece, nu puţini au fost temerarii care au decis să o încerce. Cei mai puţin curajoşi s-au bucurat doar de o simplă plimbare, au făcut fotografii şi au profitat cât mai mult de razele soarelui. 

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 08:07

Vezi și

Doar 11 grade celsius a avut apa mării. Deşi nu a fost suficient de caldă, acest lucru nu i-a împiedicat pe curajoși să intre şi să facă o baie. Cum temperatura aerului a indicat 21 de grade, s-au gândit că este perfect ca după ce ies din mare să se bucure de razele soarelui.

Meteorologii vin cu veşti bune și pentru zilele următoare

Bărbat: A fost prima baie în mare. Apa e caldă la mal, la adâncime e mai rece, dar merge de o baie, e foarte bună.

Cei care nu au întrat în mare, s-au bucurat din plin de vremea frumoasă. Au facut fotografii, s-au plimbat sau pur și simplu au lenevit la soare, pe nisip.

Meteorologii vin cu veşti bune și pentru zilele următoare. Vremea va fi în continuare frumoasă, iar temperaturile vor ajunge și la 22, chiar 23 de grade, spre sfârșitul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vremea bună a scos oamenii pe litoral, în Constanța. Curajoșii nu au stat pe gânduri și au decis să încerce apa: "Merge de o baie"